Cottage – Amsterdam; Chinees voor een betaalbare prijs

Eten tussen de echte New Yorkers

De naam “Cottage – Amsterdam” zal je op het eerste gezicht op het verkeerde been kunnen zetten, maar voor Hollandse kost hoef je hier niet te zijn. Amsterdam slaat namelijk op de straat waar het restaurant is gevestigd; Amsterdam Avenue.

Het restaurant zelf is vrij klein en eenvoudig qua inrichting maar de gerechten zijn lekker en bovenal zeer betaalbaar! Mede door de simpele inrichting, die ook is toegepast op de gevel, zullen toeristen dit restaurant niet snel binnenlopen. Hierdoor zijn er over het algemeen genomen geen wachtrijen en zit je tussen de echte New Yorkers!

De indeling van het restaurant zorgt er ook nog eens voor dat je hier perfect met een koppel maar ook alleen kunt eten, perfect voor als je New York in je uppie aan het verkennen bent!

Gerechten op de kaart

Als je van plan bent om een Babi Panghang te bestellen ben je bij deze Chinees op het verkeerde adres. Waar de “Nederlandse Chinees” over het algemeen meer weg heeft van de Indonesische keuken staan hier enkel echte Chinese gerechten op de kaart. De porties zijn wel naar Amerikaanse standaard, maar dat mag geen verrassing meer zijn! Krijg je het niet op, dan kun je traditioneel laten “baggen”. Lekker als lunch voor de volgende dag!

Voor meer informatie of een overzicht van de menukaart kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op de website van Cottage – Amsterdam.

Bereikbaarheid van Cottage – Amsterdam

the Cottage – Amsterdam is goed bereikbaar met de metro.

  • (1), (2) (3), 72nd street. Neem de uitgang 72nd street en volg Amsterdam Avenue. Het restaurant ligt op de hoek 77nd & Amsterdam Avenue.
  • (1), 79th street. Neem de uitgang 78th street en loop richting van Broadway richting Amsterdam Avenue.
  • (C), 81 Street-Museum of Natural History. Zodra je buiten bent loop je richting 77nd street. Volg 77nd street voor 2 blokken, the Cottage ligt aan de rechterkant.

Locatie Cottage – Amsterdam

Neem ook eens een kijkje bij deze restaurants

Meer eten & drinken!

Ben je op zoek naar leuke restaurants of gezellige winkels? Ik heb een aantal van mijn persoonlijke favorieten hier op een rijtje gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *