Ellen’s Stardust; home of the singing staff

Service met een lach en een lied!

Ben je op zoek naar een unieke ervaring tijdens je diner dan kan ik je Ellen’s Stardust zeker aanraden. De kelners die hier werken zijn namelijk allemaal aanstormende Broadway- of filmsterren. En zeg nou eerlijk, in welk ander restaurant maak je mee dat je eten tijdens het zingen van Frank Sinatra’s New York, New York bij je op tafel word gezet?!

Een avondje Ellen’s Stardust

Ellen’s Stardust ligt midden op Broadway en is een toeristische trekpleister. Dat maakt de ervaring en het eten er gelukkig niet minder om, maar je dient er wel rekening mee te houden dat je in de rij moet staan om het restaurant binnen te komen. De wachttijd kan oplopen tot zo’n 30 minuten!

Het restaurant is opgezet in de stijl van een ouderwetse diner, wat alleen maar bijdraagt aan de ervaring. Tijdens het wachten is er genoeg te zien en kun je zelfs je favoriete nummer aanvragen. Sommige gerechten bevatten verwijzingen naar de hits of artiesten van vroeger. Zo kun je kiezen voor de Gene Kelly’s Beef Stew, de Love Me Tenders of de Hot Diggity Dogs!

Voor een rustige avond hoef je hier overigens niet te zijn! En je zult je nu wel afvragen; “Maar is dit niet heel toeristisch” ?. Het antwoord op dit vraag is heel simpel; Ja, maar eigenlijk is het gewoon leuk om een keer gezien te hebben!

Bereikbaarheid Ellen’s Stardust

Het restaurant is gelegen op 1650 Broadway, tussen 50th & 51st street. Vanuit Times Square is dit slechts een paar minuten lopen. Wil je met de metro dan heb je de volgende opties.

 • (1) (2); 50th street
 • (C) & (E): 50th street
 • (N)(R)(W): 49th street
 • (D)(F)(M); 47-50 street, Rockefeller Center
 • Alle overige lijnen kunnen het beste uitstappen op 42nd street en overstappen op een van bovengenoemde lijnen.

Locatie Ellen’s Stardust

Nieuwsgierig geworden?

Of ben je van plan om hier een hapje te gaan eten? Bekijk op de website van Ellen’s Stardust Diner alvast het menu en bestel straks je eten als een echte pro!

Neem ook eens een kijkje bij deze restaurants

Meer eten & drinken!

Ben je op zoek naar leuke restaurants of gezellige winkels? Ik heb een aantal van mijn persoonlijke favorieten hier op een rijtje gezet!

Reacties 2

 1. Hoi Tom,
  Betaal je nog een speciale prijs om het restaurant binnen te komen of betaal je alleen voor wat je bestelt. Alvast bedankt!
  groetjes

  1. Post
   Author

   Hoi Luna,

   Er is geen entree om het restaurant binnen te komen, dus je betaalt voor je bestelling en een fooi voor de ober(s). Let wel dat het er rond etenstijd ontzettend druk kan zijn en de enige garantie op een plek is in de rij wachten. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *