humans-of-new-york

Humans of New York

An instant Number One New York Times bestseller

Als je Facebook hebt dan heb je de pagina van Humans of New York ongetwijfeld al eens voorbij zien komen. De mooiste en meest indrukwekkende verhalen zijn nu in een boek gebundeld. Een absolute aanrader voor de echt New York fans!

Onderstaande tekst is vertaald vanuit het origineel
Dit boek is gemaakt op basis van de blog met meer dan een miljoen trouwe fans. Een mooie, oprechte, grappige en inspirerende verzameling van foto’s en verhalen vastleggen van de geest van een stad.

In de zomer van 2010, fotograaf Brandon Stanton uiteengezet op een ambitieus project: om in zijn eentje zorgen voor een fotografische telling van New York City. Gewapend met zijn camera, begon hij kriskras door de stad, die duizenden mijlen te voet, alles in een poging om New Yorkers en hun verhalen vast te leggen. Het resultaat van deze inspanningen was een levendige blog noemde hij “Humans of New York”, waarin zijn foto’s samen met quotes en anekdotes waren te zien.

De blog is gestaag gegroeid, nu met meer dan een miljoen toegewijde volgelingen. Humans of New York is het boek geïnspireerd op de blog. Met vierhonderd kleurenfoto’s, waaronder exclusieve portretten en volledig nieuwe verhalen, Humans of New York is een prachtige verzameling van beelden die de buitenmaatse persoonlijkheden van New York vitrines.

Verrassend en ontroerend, gedrukt in een prachtige full-color, ingebonden uitgave, Humans of New York is een viering van individualiteit en een eerbetoon aan de geest van de stad.

Met 400 full-color foto’s en een kenmerkende velijn jas

Humans of New York bestellen

Leuk om doorheen te bladeren en je te laten inspireren door de geweldige foto’s en achtergrondverhalen. Absolute aanrader als cadeau voor de absolute New York fanaat, of om jezelf cadeau te doen, dat mag natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *