hop-on-hop-off

Moet je nu wél of géén Hop On Hop Off tour boeken?

Regelmatig ontvang ik deze vraag via email; Moet je nu wél of géen Hop On Hop off tour boeken als je in New York bent.

Deze vraag is niet zo heel eenvoudig te beantwoorden en hangt eigenlijk meer af van welk type reiziger dat je bent. Zeker, de Hop On Hop Off tour kent zeker voordelen, maar ook nadelen, hoewel, het is maar net of je het als nadeel bekijkt natuurlijk.

Wanneer moet je wél een Hop On Hop Off tour boeken

Stel je bent slechts een paar dagen in New York (bijvoorbeeld een citytrip) of je verdwaalt nog in je eigen keuken, dan is een Hop On Hop Off een ideale manier om de stad snel te zien. Bij mooi weer ga je boven op de bus zitten en als je ook nog eens een goede gids hebt die leuke verhalen kan vertellen steek je er ook nog iets van op! De bus rijdt voorbij alle hoogtepunten van de stad zoals bijvoorbeeld; Empire State Building, Rockefeller Center, dus in 1 dag heb je alle New York hoogtepunten gezien en op de foto. Checklist; Klaar!

Zeker als je met kleine kinderen reist, slecht te been bent of totaal geen richtinggevoel hebt, kent de bus voordelen. Geen gedoe met in- & en uit de metro of taxi stappen en je raakt bekent met de stratenindeling van New York.

Kent de Hop On Hop Off ook nadelen?

Nadelen is misschien een groot woord en nogmaals, het is puur afhankelijk van het type reiziger dat je bent!

De Hop On Hop Off rijdt voorbij alle hoogtepunten voorbij en daar zit nu ook net de catch. Van bovenop de bus heb je een geweldig uitzicht en je ziet alle hoogtepunten en eerlijk is eerlijk, als je alleen komt om New York te zien dan kan ik je deze tour zeker aanbevelen.
Wil je New York echt beleven dan is deze tour misschien niet wat je zoekt. Je hebt wel de mogelijkheid om bij iedere halte uit- & en weer terug op te stappen, maar als je onderweg een leuke winkel, plein of goede muzikant ziet, de bus zal dan niet stoppen om je eruit te laten en probeer dat plekje dan nog maar eens terug te vinden. Wil je New York beleven, dan is het misschien verstandiger om van te voren een planning te maken, daar wil ik je uiteraard graag bij helpen

Lang verhaal kort!

Heb je weinig tijd en wil je alleen snel de hoogtepunten van New York zien, dan is een Hop On Hop Off de ideale mogelijkheid om dit te doen!
Wil je New York beleven, dan ben je misschien beter af met de metro.

Waar kan ik een Hop On Hop Off boeken?

Er zijn verschillende partijen die een hop-on/hop-ff tour aanbieden. De 2 grootste zijn:
New York Sightseeing
Top View Sightseeing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *