Neem eens een donut van de Doughnut Plant

Misschien wel de beste donuts in New York

Vergeet Dunkin’ Donuts! Als je echt zin hebt in een lekkere donut dan ga je naar de Doughnut Plant. Zelf ben ik naar de locatie op Mulberry Street geweest, maar in totaal zijn er nu 3 locaties in New York waarvan 2 op Manhattan en 1 in Queens.

Het aanbod bestaat onder andere uit Strawberry, Vanilla Bean, Banana en een Chocolate Chocolate. Deze laatste is een absolute must try voor de chocolade liefhebbers! Al moet ik zegge dat de Strawberry me ontzettend goed is bevallen! Luchtig deeg, niet te plakkerig en lekker!

Daar eten of meenemen

Het is mogelijk om de donut op locatie te eten maar de zitruimte is beperkt. Meenemen is uiteraard ook mogelijk, je bent immers in New York! De donuts kosten allemaal rond de $4 per stuk (ex tax) dus een goede prijs voor een lekkere snack

Bereikbaarheid Doughnut Plant

De downtown Manhattan locate ligt iets buiten het gebied waar de meeste toeristen zich bevinden, maar dat maakt het wel dat het er meestal iets rustiger is. Chinatown ligt aan de andere kant van de straat, dus een perfecte gelegenheid om deze met elkaar te combineren.

Locatie Doughnut Plant

Downtown Manhattan

Midtown Manhattan

Neem ook eens een kijkje bij deze restaurants

Meer eten & drinken!

Ben je op zoek naar leuke restaurants of gezellige winkels? Ik heb een aantal van mijn persoonlijke favorieten hier op een rijtje gezet!

Voor de ultieme donut fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *