Top of the Rock Observation Deck

Top of the Rock Observation Deck

360 graden uitzicht van New York

Wanneer iemand naar New York gaat, dan raad ik altijd de Top of the Rock aan in plaats van het Empire State Building. Natuurlijk is het Empire hét icoon van New York en misschien wel één van de bekendste gebouwen ter wereld, maar het heeft ook zijn nadelen. Zo kan het door de drukte vrij lang duren voordat je eindelijk boven bent & ben je eindelijk boven, dan is het vechten voor een plek!

Hoe anders is het op de Top of the Rock! OK, ik moet toegeven, door de jaren heen is het hier ook steeds drukker geworden, maar je kunt nog altijd vrij rap naar de top. In slechts 42 seconden sta op de 66ste verdieping. Je moet dan nog een klein stukje met de roltrap en je staat buiten! In plaats van een hek (zoals op het Empire State Building) hebben ze bij Top of the Rock gekozen voor glas. Je hebt dus een perfect uitzicht over Manhattan!

Wil je de drukte vermijden, neem dan de lift van 23.00 uur!

Let op; veel mensen weten niet dat het observatie dek uit 2 etages bestaat, je kunt nog met een trap naar boven. Van hier heb je een (bijna) 360 graden uitzicht over Manhattan. Op een zonnige dag kun je soms de omgeving in een straal van 25km zien!
De gemiddelde tijd om op het dek te blijven is 45 minuten, maar er is geen limiet aan hoelang je boven mag blijven.

Boek hier je ticket en reserveer direct de tijd hoe laat je naar boven wilt!

Locatie Top of the Rock Observation Deck

New York liefhebben Pur Sang.
In 2003 stond ik voor het eerst op Times Square! Sinds die dag heeft de stad mij te pakken en ben ik er (bijna) ieder jaar teruggekeerd.
Met deze blog wil ik mijn passie voor New York met jullie delen en jullie voorzien van handige tips, leuke wetenswaardigheden, do & don’ts.

Heb je een vraag, dan mag je me die natuurlijk altijd stellen. Neem bijvoorbeeld contact met me op of laat een reactie achter onder dit artikel!

Have a good one!

Laat een bericht achter