De voor en nadelen van the New York Pass

Moet je nu wel of geen New York Pass kopen

Een van de meest gestelde vragen is; moeten we wel of geen New York Pass kopen. Laat ik proberen om deze vraag zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden: De New York Pass heeft zeker voordelen; bij veel attracties hoef je niet in de rij te gaan staan, entree is al inbegrepen dus je kunt zo doorlopen en als je alleen maar naar New York gaat om de attracties te zien, dan zul je het geld er zeker uithalen!
Wil je ook lekker relaxten in New York, dan is een New York Pass niet altijd voordeliger (wel makkelijk om in je beurs te hebben)!

Verschillende soorten New York Pass

In principe zijn alle soorten gelijk en bieden ze toegang tot dezelfde attracties. Het grote verschil is echter dat de geldigheid van de passen sterk uiteen loopt van 1 t/m maximaal 10 dagen.

Waarom geen New York Pass

Het grootste voordeel van de New York Pass is dat je deze pas aanschaft en je hiermee direct toegang krijgt tot de grootste attracties van New York, zoals eerder aangegeven hoef je bij de meeste attracties niet in de rij te gaan staan waarmee je een hele hoop tijd kunt besparen. Toch is een New York Pass niet altijd goedkoper. Een New York Pass voor bijvoorbeeld 1 dag zul je er bijna nooit uit gaan halen, dan moet je wel ontzettend goed je best gaan doen.

Daarnaast dien je er ook rekening mee te houden dat je bij veel museums geen entree, maar een adviesprijs betaalt om binnen te komen. Met andere woorden; ze adviseren je om een bepaald bedrag te betalen, maar je bent het niet verplicht. Neem bijvoorbeeld het American Musuem of Natural History, ze adviseren je om $22 entree te betalen. Maar als jij besluit om $1 te geven, dan is het ook prima en kom je gewoon binnen.

Waarom wel een New York Pass

Gemak! Wanneer je een New York Pass aanschaft dan weet je van te voren dat je nergens in de rij hoeft te staan om nog je tickets te kopen. Op vertoon van je New York Pass kun je bij veel attracties meteen doorlopen. Wat natuurlijk ideaal is en je wint er ook nog eens ontzettend veel tijd mee. Je hoeft geen ingewikkelde berekeningen te maken om te kijken of ergens een paar Dollar winst kunt pakken. Dus heb je geen zin om per attractie apart een ticket te kopen, dan is de New York Pass voor jou een goede deal!

Twijfels?

Heb je nog vragen over de New York Pass of weet je niet zeker of je de kosten er wel helemaal uit gaat halen? Je kunt ook eens kijken naar de New York CityPASS. Deze pas werkt eigenlijk hetzelfde, is iets goedkoper maar geeft wel toegang tot minder attracties. Heb je hulp of advies nodig neem stel me dan gerust een vraag! Ik help je graag op weg!

Dit kun je nog meer bekijken in New York

Meer bezienswaardigheden!

Misschien wil je deze attracties ook gaan bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *