VYNL NYC – Een iconisch restaurant in Hell’s Kitchen gesloten

VYNL NYC Heeft de deuren helaas voor altijd gesloten

Aan alles komt een eind, zo ook aan het bestaan van VYNL NYC. Het restaurant is niet meer en vervangen door ‘Ritas. Meer over dit restaurant lees je hier!

Een iconisch restaurant in Hell’s Kitchen

Met een aanbod van ruim 24.000 restaurants hoef je in New York niet lang te zoeken voordat je ergens iets kunt eten. Toch zijn er bepaalde restaurants waar ik bij een bezoek aan New York altijd even langs moet gaan. Zo is VYNL, op de hoek van 51st & 9th ave, een van deze restaurants.

VYNL NYC

Qua inrichting van het restaurant doet het beetje denken aan een diner uit de jaren 60. De tientallen platen aan de muur dragen hier zeker hun steentje aan bij!
De items op het menu zijn naar New York standaard zéér betaalbaar ($12 voor een VYNL Burger) en veel drankjes zijn vernoemd naar grote namen uit de muziekwereld, bijvoorbeeld de Justim Cucumberlake, Spice Girl of bestel eens een Run DMC.

In de zomer heb je mogelijkheid om binnen of buiten op het terras te eten. Dit terras is overigens wel geheel in New York stijl; het drukke verkeer van 9th ave. raast op een paar meter bij je vandaan en er lopen constant mensen voorbij. Maar dit hoort er toch een beetje bij!
Als je de mogelijkheid hebt, breng dan zeker een bezoek aan VYNL. Laat je inspireren door de vele platen die aan de muur hangen en (ik zeg het niet vaak) neem ook eens een kijkje op het toilet. Ieder toilet heeft een muziekthema inclusief muziek. Je toiletbezoek was nog nooit zó hip!

Reserveren voor VYNL is niet vereist omdat de doorloop vrij snel is, maar houdt er wel rekening mee dat wanneer je tussen 17.00 & 19.00 wilt gaan eten het iets drukker kan zijn waardoor je even buiten moet wachten. In de zomer is dit geen probleem, maar in de winter kan dit iets minder prettig zijn.

Locatie Vynl

Neem ook eens een kijkje bij deze restaurants

Meer eten & drinken!

Ben je op zoek naar leuke restaurants of gezellige winkels? Ik heb een aantal van mijn persoonlijke favorieten hier op een rijtje gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *